Over mij

Ik ben Nathalie Silverentand-Houben. 

Mindfulness trainer.
Mijn doel is mensen in aanraking te laten komen met Mindfulness, ook voordat ze vastlopen. Mensen meer kunnen laten genieten van het (kleine) moment, kunnen laten kiezen wanneer je een onderwerp ‘overdenkt’ en vriendelijker zijn over je eigen gedrag. 

Mijn eigen ervaringen met Mindfulness, maar ook mijn werkervaring in het onderwijs en het geven van individuele- en groepstherapie binnen de psychologische zorg, helpen me om ook een programma ‘op maat’ te kunnen bieden. Dit geldt voor zowel adolescenten en volwassenen. Denk daarbij aan bijvoorbeeld een korte kennismaking met Mindfulness van twee uur of juist een zes-weekse training.

Ik ben opgeleid in het gebruik van het Mindfulness Based Cognitive Therapy-protocol van Z.V. Segal, J.M.G. Williams en J.D. Teasdale. Zij hebben dit protocol ontwikkeld op basis van de Mindfulness Based Stress Reduction van de grondlegger van Mindfulness, Jon Kabat-Zinn.

KVK-nummer: 76970868
BTW-ID nummer: NL003149811B24

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is af9fqRRlrwULBdpbmZlVOJ1DbZNvCKDvWCxbTq9H-yq81ojNL78lqehAB-5s16rcfsXk88Nwab7P4KxuKjn7Zg_PvHzXKWgFh64jCMhEK4AoTAEOWzeGYoWF3RSZ4XTBjpR_5USh